Spring over hovedmenu

Abonnér på pressemeddelelser

Her kan du abonnere på vores pressemeddelelser.

Når du vælger at abonnere på vores pressemeddelelser, giver du os din mailadresse og dit navn. Vi passer godt på dine oplysninger, og da det er dine oplysninger, skal vi med EU’s forordning om databeskyttelse fortælle dig, hvad vi gør med dine oplysninger, og hvilke rettigheder du har.

Hvad gør vi med dine oplysninger

Når du siger ja til at modtage pressemeddelelser fra os, accepterer du samtidig, at vi opbevarer og bruger din mailadresse og dit navn for at kunne sende dem til dig.

Vi giver ikke oplysningerne videre til andre end den databehandler, som leverer det tekniske system, vi bruger til at udsende pressemeddelelserne.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores mails med pressemeddelelser fører vi også statistik over brugen af dem. Oplysningerne bliver kun brugt på et overordnet niveau, og dit navn og e-mail vil ikke blive brugt i den sammenhæng.

Du kan altid let fortryde dit ”ja tak” og afmelde dig

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du altid finder nederst i pressemeddelelserne.

Hvis du afmelder dig, stopper vi hurtigst muligt med at sende dig pressemeddelelser, og vi sletter din mailadresse og dit navn.

Retsgrundlaget

Vores retsgrundlag for at håndtere dine personoplysninger følger af dit ”ja tak” og af artikel 6, stk. 1, litra a, i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF (databeskyttelsesforordningen).

Privatlivspolitik

I vores privatlivspolitik kan du læse mere om:

  • Dine rettigheder
  • Hvordan du kan kontakte os som dataansvarlig
  • Hvordan du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver
  • Hvordan du kan klage til Datatilsynet
  • Love og regler om håndtering af personoplysninger.

Privatlivspolitik

Vi håber, du bliver glad for at abonnere på vores pressemeddelelser.