Spring over hovedmenu

NYHED / 25-01-2017

Satspuljemidler skal hjælpe unge fra udsatte boligområder i fritidsjob

Nu kan der søges om i alt 9,2 mio. kr. til at ansætte fritidsjobambassadører, der kan hjælpe unge fra særligt udsatte boligområder i fritidsjob.

I satspuljeaftalen for 2015 blev der afsat i alt 20 mio. kr. over fire år til indsatsen med at få flere unge fra særligt udsatte boligområder i fritidsjob, som kan få stor betydning for de unges motivation til at uddanne sig og bryde den sociale arv.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har netop udmeldt puljen samlet for både 2017 og 2018, og en bred række af aktører kan frem til 1. marts 2017 søge om midler til at ansætte fritidsjobambassadører i de særligt udsatte boligområder.

Opgaven for ambassadørerne er at styrke og koordinere fritidsjobindsatsen i de udsatte boligområder, så flere unge får et fritidsjob.