Spring over hovedmenu

NYHED / 26-10-2017

Kirsten Smedegaard Andersen indtræder i LD's bestyrelse

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udpeget Kirsten Smedegaard Andersen til medlem af bestyrelsen hos Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD).

Kirsten Smedegaard Andersen er uddannet cand. oecon fra Aarhus Universitet, har finansiel baggrund indenfor kapital forvaltning og venture og har de senere år helliget sig bestyrelsesarbejde. Kirsten Smedegaard Andersen sidder blandt andet i bestyrelserne i Bodum Holding AG, Elsass Fonden og Folkekirkens Nødhjælp.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:

- Jeg er glad for, at Kirsten Smedegaard Andersen har takket ja til at sidde i bestyrelsen hos LD, som forvalter en fællesformue for over 600.000 danskere. Jeg er overbevist om, at hun med sin erfaring med bestyrelsesarbejde og finansielle baggrund kan bidrage positivt til arbejdet i LD’s bestyrelse.

Kirsten Smedegaard Andersen siger:

- LD har en vigtig funktion i det danske samfund, og jeg glæder mig til at indtræde i bestyrelsen og ser frem til samarbejdet med den øvrige bestyrelse og direktionen.

Kirsten Smedegaard Andersen er udpeget for en treårig periode. LD’s bestyrelse består af syv personer.