Spring over hovedmenu
""
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har siden april 2017 lavet målinger af dagpengemodtageres jobsøgning som led i udmøntningen i trepartsaftale om tilstrækkelig og kvalificeret arbejdskraft. Foto: Colourbox.com

NYHED / 02-07-2018

Dagpengemodtagere søger i gennemsnit 1,5 job om ugen

Der bliver fortsat søgt cirka 1,5 job om ugen for de fleste dagpengemodtagere, viser de seneste tal for marts 2018.

1,5 job om ugen. Sådan lyder tommelfingerreglen for, hvor mange job  en dagpengemodtager i gennemsnit søger – og det er også det, tallene for marts måned viser.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har siden april 2017 sammenlignet dagpengemodtageres jobsøgning på tværs af a-kasser. Benchmarkingen udspringer af trepartsaftalen om tilstrækkelig og kvalificeret arbejdskraft i hele Danmark og praktikpladser.