Spring over hovedmenu
""
Foto: Beskæftigelsesministeriet

NYHED / 02-07-2018

Udbud af kort statistisk review om regneprincipper for gennemsnitlige varigheder i effektstudier, inkl. heldagsseminar

Beskæftigelsesministeriet ønsker at indhente tilbud om et kort statistiks review om regneprincipperne for gennemsnitlige varigheder i effektstudier, inkl. heldagsseminar. Her kan du læse detaljerne.

Beskæftigelsesministeriet udbyder et kort statistisk review om regneprincipper for gennemsnitlige varigheder i effektstudier, inkl. et heldagsseminar, som ønskes udført af personer med forskerkompetencer.

Tilbud

Beskæftigelsesministeriet ønsker at indhente tilbud på løsning af opgaven ”Kort statistisk review om regneprincipper for gennemsnitlige varigheder i effektstudier, inkl. heldagsseminar”. Opgaven forudsættes gennemført af personer med forskerkompetencer.

Rammen for udarbejdelse af analysen er 75.000 kroner ekskl. moms.

Tilbuddet skal afleveres senest 3. august 2018 kl. 12.00 og sendes til Beskæftigelsesministeriet på adressen: Ved Stranden 8, 1061 København K eller via mail til amg@bm.dk  og mfn@bm.dk.  Mærket ”Tilbud Kort statistisk review om regneprincipper for gennemsnitlige varigheder i effektstudier, inkl. heldagsseminar”.

Find mere information om tilbuddet her (PDF) Kort statistisk review om regneprincipper for gennemsnitlig varigheder på effektstudier, inkl. heldagsseminar (PDF)