Spring over hovedmenu

NYHED / 21-12-2021

Midlertidig arbejdsfordelingsordning forlænges

Efter nytår vil det stadig være muligt for medarbejdere at deles om arbejdet på en fordelagtig måde. Et flertal i Folketinget har i dag vedtaget et lovforslag, der forlænger den midlertidige arbejdsfordelingsordning indtil 31. marts 2022.

I lyset af den stigende corona-smitte indgik regeringen og arbejdsmarkedets parter tidligere på måneden en trepartsaftale for at skabe tryghed for lønmodtagere og virksomheder. Det indgik i aftalen, at den midlertidige arbejdsfordelingsordning, der ellers stod til at udløbe ved årets udgang, blev forlænget. 

Folketinget har netop vedtaget lovforslaget, der forlænger den midlertidige arbejdsfordelingsordningen indtil 31. marts 2022.

Den midlertidige arbejdsfordelingsordning blev skabt i efteråret 2020, og giver blandt andet større fleksibilitet og en højere dagpengesats end den eksisterende ordning. 

Kontakt

Pressevagt

51232830