Spring over hovedmenu

NYHED / 08-12-2021

Regeringen indkalder til trepartsdrøftelser som følge af nye smitteforebyggende tiltag

Regeringen ønsker at holde hånden under de danske arbejdspladser, som er påvirket af de nye restriktioner. Derfor indkalder regeringen nu arbejdsmarkedets parter til trepartsdrøftelser.

For at mindske risikoen for afskedigelser og holde gang i virksomhederne indkalder regeringen nu arbejdsmarkedets parter til drøftelser om ordninger, der kan holde hånden under danske arbejdspladser i den nuværende coronasituation.

Fungerende beskæftigelsesminister Mattias Tesfaye siger:

- Vi vil gerne holde hånden under danske arbejdspladser, særligt i de brancher, som bliver hårdest ramt af de nye restriktioner. Erfaringerne fra denne krise har vist, at vi gør klogt i at investere os ud af vores problemer. Den tilgang har vi fortsat i bestræbelserne på at styre Danmark så godt gennem vinteren som muligt.

- Vi har derfor indkaldt arbejdsmarkedets parter, så vi sammen kan drøfte, hvad vi kan gøre for at give en hjælpende hånd til de arbejdspladser, som på grund af den stigende smitte nu midlertidigt er blevet lukket ned. Jeg håber, at vi sammen hurtigt kan blive enige om løsninger, der vil gøre en stor forskel for virksomheder og medarbejdere.

Kontakt

Pressevagt

51232830