Spring over hovedmenu

NYHED / 08-03-2022

Regeringen og arbejdsmarkedets parter mødes om ukrainske flygtninge

Tirsdag eftermiddag vil regeringen, arbejdsmarkedets parter, KL og Danske Regioner fortsætte drøftelser om, hvordan man hurtigst muligt kan hjælpe ukrainske flygtninge ind på det danske arbejdsmarked.

Ukrainske flygtninge skal have hjælp til at finde sig til rette i Danmark og få mulighed for at komme ind på det danske arbejdsmarked. Derfor vil beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og udlændinge- og Integrationsminister Mattias Tesfaye tirsdag mødes med arbejdsmarkedets parter, KL og Danske Regioner.

Her vil man fortsætte drøftelserne fra mødet i sidste uge. Målet er at sætte gang i en række initiativer, der kan hjælpe ukrainere på flugt fra krigen til at komme på plads i Danmark og få foden inden for på det danske arbejdsmarked.

Mødet begynder kl. 13.30 i Beskæftigelsesministeriet og forventes at vare til kl. 14.15. Der vil efterfølgende være mulighed for journalister til at stille spørgsmål.

Kontakt

Pressevagt

51232830