Spring over hovedmenu

NYHED / 08-05-2023

Invitation: Teknisk gennemgang af ny publikation om status på arbejdsmarkedet

Beskæftigelsesministeriet udgiver en ny publikation, som belyser den aktuelle situation og tendenser på arbejdsmarkedet. Den udkommer fremover tre gange om året.

Beskæftigelsesministeriet inviterer hermed pressen og andre interesserede til en teknisk gennemgang af publikationen ”Status på arbejdsmarkedet”. Publikationen giver et overblik over arbejdsmarkedets aktuelle tilstand, går i dybden med bevægelser på arbejdsmarkedet og analyserer det aktuelle forhold mellem udbud af og efterspørgsel efter arbejdskraft. Temakapitlet i denne udgave af publikationen handler om seniorer på arbejdsmarkedet.

Publikationen udkommer tirsdag klokken 09.00.

Den tekniske gennemgang afholdes i Beskæftigelsesministeriet, Holmens Kanal 20, København tirsdag den 9. maj klokken 10.30. Her vil Amalie Sofie Jensen og Simon Gravers Jacobsen, hhv. kontorchef og afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, gennemgå publikationen.

Tilmelding til den tekniske gennemgang af publikationen er nødvendig og skal ske til anbi@bm.dk.

Kontakt

Pressevagt

51232830