Spring over hovedmenu

NYHED / 26-10-2023

Ekspertgruppe og ROCKWOOL Fonden fremlægger analyse af beskæftigelsesindsatsen

Fredag er der inviteret til en gennemgang af den første større analyse fra ekspertgruppen, som skal komme med anbefalinger til fremtidens beskæftigelsesindsats. ROCKWOOL Fonden vil samtidig præsentere resultater fra deres analyse af beskæftigelsesindsatsen.

Formanden for Ekspertgruppen for fremtidens beskæftigelsesindsats, Claus Thustrup Kreiner, vil fredag præsentere resultaterne af ekspertgruppens første større analyse. Her har ekspertgruppen kigget på, hvordan befolkningens tilknytning til arbejdsmarkedet har udviklet sig i takt med reformer af ydelser og aktive indsatser. Derudover vil ROCKWOOL Fonden præsentere resultaterne fra deres analyse af beskæftigelsesindsatsen.

Præsentationen sker fredag den 27. oktober kl. 12.00-13.00 på IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33 i mødelokale 212. Der er afsat ca. 20 minutter til spørgsmål. Ved præsentationen vil det være muligt at tale med ekspertgruppens medlemmer, repræsentanter fra ROCKWOOL Fonden.

Journalister bedes melde sig til gennemgangen senest den 27. oktober kl. 11.00 på pbc@bm.dk

Kontakt

Pressevagt

51232830