Spring over hovedmenu

NYHED / 09-10-2023

Handicappolitisk topmøde 11. oktober

Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen og Folketingets Beskæftigelsesudvalg inviterer til handicappolitisk topmøde på Christiansborg. På topmødet vil der være særligt fokus på unge med handicap, der hverken er i job eller uddannelse.

Landstingssalen danner onsdag den 11. oktober rammen om et handicappolitisk topmøde. Her vil politikere, arbejdsmarkedets parter, organisationer og interessenter drøfte, hvad man kan gøre for at hjælpe udsatte unge med handicap tættere på arbejdsmarkedet.

Programmet kan du se her

Topmødet er fra kl. 10.00 – 16.00. Det bliver live-streamet på Folketingets TV, men der vil være enkelte pladser i Landstingssalen forbeholdt pressen.

Journalister kan melde sig til ved at sende en mail til presserådgiver Peter Birck Arvad på pbc@bm.dk inden 10. oktober kl. 16.00.

Kontakt

Pressevagt

51232830