Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 25-03-2011

I Horsens med Trøjborg

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg mødes mandag med KL-formand og borgmester Jan Trøjborg i Horsens. Emnet for mødet er kommunernes beskæftigelsesindsats, og især aktivering af ledige på virksomheder er på dagsordenen.

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg mødes mandag med KL-formand og borgmester Jan Trøjborg i Horsens. Emnet for mødet er kommunernes beskæftigelsesindsats, og især aktivering af ledige på virksomheder er på dagsordenen.

De to mødes på Jobcenter Horsens, hvor de blandt andet vil se på, hvordan samarbejdet mellem jobcentret og de lokale virksomheder fungerer i praksis. Det sker som led i beskæftigelsesministerens tjek af aktiveringsindsatsen.

Tal fra kommunerne og indberetninger fra beskæftigelsesregionerne peger på, at kommunerne er i gang med at flytte aktivering ud i virksomhederne.

- Det tyder på, at kommunerne er begyndt at omlægge aktiveringen, så ledige i højere grad får aktive tilbud på virksomhederne. For langt de fleste er det den bedste og hurtigste vej tilbage til job. På en virksomhed bliver man mødt med krav, muligheder og forventninger, og man får kolleger, der kan blive en del af ens netværk. Samlet set kan det være lige den hjælp, man har brug for til at komme i gang igen, siger beskæftigelsesminister Inger Støjberg.

Mødet på Horsens Jobcenter mandag den 28. marts klokken 10:00 er åbent for pressen.

Kontakt

Pressevagt

51232830