Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 19-06-2013

Beskæftigelsesministeriet får ny departementschef

Peter Stensgaard Mørch er udnævnt som ny departementschef i Beskæftigelsesministeriet.

Peter Stensgaard Mørch er udnævnt som ny departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Han kommer med en bred erfaring fra centraladministrationen, hvor han har ledelseserfaring fra både Finansministeriet, Sundhedsministeriet, Miljøministeriet og Beskæftigelsesministeriet.

Han har siden 2010 været afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement. Før det kom han fra en stilling som kontorchef for Center for effektivisering og digitalisering i Finansministeriet.

Peter Stensgaard Mørch er født i 1975 og er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, hvor han stadig er tilknyttet som censor. Han tiltræder den 1. august og afløser Bo Smith, der har valgt at stoppe som departementschef efter 15 år på posten.

Kontakt

Pressevagt

51232830