Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 30-06-2015

Jørn Neergaard Larsens kommentarer til ledighedstal for maj 2015

I maj 2015 er ledigheden stort set uændret i forhold til april måned. Der er 100 flere ledige end måneden før, og ledigheden er uændret på 4,8 procent af arbejdsstyrken. Den samlede ledighed ligger nu på 126.700 personer. Det viser den månedlige opgørelse fra Danmarks Statistik.

I maj 2015 er ledigheden stort set uændret i forhold til april måned. Der er 100 flere ledige end måneden før, og ledigheden er uændret på 4,8 procent af arbejdsstyrken. Den samlede ledighed ligger nu på 126.700 personer. Det viser den månedlige opgørelse fra Danmarks Statistik.

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen udtaler:

- En stort set uændret ledighed for maj vidner om, at der på trods af det begyndende opsving fortsat er behov for at gennemføre reformer, som får flere ledige i arbejde og flere væk fra passiv forsørgelse. Det skal vi blandt andet sikre ved, at det bedre kan betale sig at arbejde.

Kontakt

Pressevagt

51232830