Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 21-04-2017

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsens kommentar til lønmodtagerbeskæftigelsen for februar måned

I februar 2017 var der 2.677.700 personer i job. Antallet af lønmodtagere er dermed det højeste siden starten af 2009. Ser man på den private sektor, er der kommet 700 flere job i februar måned. Samlet er den private beskæftigelse steget med 141.600 siden, at antallet af job begyndte at stige i foråret 2013.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:

- Det er meget glædeligt, at antallet af private job fortsat stiger herhjemme. Sammen med en lav ledighed og stadigt færre på offentlig forsørgelse viser det, at fremgangen på det danske arbejdsmarked fortsætter.

- Fremgangen på arbejdsmarkedet er rigtigt gode nyheder, men det må ikke blive en sovepude. Vi skal udnytte de gode tider til at hjælpe endnu flere fra offentlig forsørgelse og ind på arbejdsmarkedet. Og så skal vi hele tiden sikre, at vi er i stand til at gribe de muligheder, der kommer med globaliseringen og den teknologiske udvikling.

Kontakt

Pressevagt

51232830