Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 04-09-2017

Flemming Bendt ny formand for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har udpeget adm. direktør for ISS Danmark, 46-årige Flemming Bendt til ny formand for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA).

VFSA udgøres af 14 erhvervsledere, der løbende rådgiver ministeren om, hvordan virksomhederne bedst muligt kan fastholde, forebygge og indsluse udsatte grupper på arbejdsmarkedet. 
 
VFSA igangsætter også projekter, som har til formål at styrke samarbejdet mellem private virksomheder og offentlige instanser, så de forskellige aktører bliver bedre til at samarbejde om de beskæftigelsesmæssige udfordringer, som samfundet og virksomheder står over for.
 
Derudover deltager VFSA’s medlemmer i den aktuelle debat om virksomhedernes sociale ansvar og inspirerer andre arbejdsgivere til at fremme den sociale trivsel på arbejdspladsen.

Troels Lund Poulsen udtaler: 

- Jeg er glad for, at Flemming Bendt har sagt ja til at stå i spidsen for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar. Erhvervslivet yder i dag en kæmpe indsats for at få flere af de svageste ledige med ind på arbejdsmarkedet, og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar har i den forbindelse en vigtig opgave med at styrke det område. Regeringen er optaget af, at flere får mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet og bidrage på den måde, som den enkelte nu en gang kan. Til gavn for den enkelte og samfundet. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at sige et stort tak til Sven A. Blomberg, som gennem de seneste 5 år har lagt et stort arbejde i opgaven som formand for VFSA.

Flemming Bendt udtaler:

- Allerførst vil jeg gerne sige ministeren tak for at pege på mig som ny formand for VFSA. Vi har fra ISS i en årrække været en del af VFSA, fordi vi som virksomhed gerne vil dele og udbrede vores erfaringer med at få udsatte ledige ind på arbejdsmarkedet. Det er et emne, som ikke er mindre aktuelt nu, hvor manglen på arbejdskraft tager til. Derfor glæder jeg mig til sammen med de øvrige virksomheder i VFSA at fortsætte arbejdet med at udbrede viden og metoder, som kan hjælpe flere mennesker ind på arbejdsmarkedet - til gavn for den enkelte, virksomhederne og samfundet.

 

Kontakt

Sekretariatsleder i VFSA Christina Schultz: 7221 7483

Kommunikationschef i ISS Anne Anker: 23 24 35 67

Kontakt

Pressevagt

51232830