Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 08-10-2017

Flere fynske virksomheder får ministerbesøg

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og seks af regeringens ministre besøger mandag og tirsdag en lang række fynske virksomheder forud for Disruptionsrådets tredje møde i Nyborg, hvor bl.a. nye forretningsmodeller er på dagsordenen.

Statsministeren og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen indleder dagen med et besøg hos Quicktube, der er en højteknologisk virksomhed og blandt andet har Nordeuropas største 3D rørlaser.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:

- Den teknologiske udvikling går stærkt, og det er helt afgørende, at vi formår at gribe de muligheder, den tilbyder. Jeg ser frem til at få nye input fra både virksomheder, eksperter og fra arbejdsmarkedets parter til, hvordan vi bedst muligt ruster Danmark til fremtiden.

- Disruptionrådet er ikke bare et råd, men et partnerskab for Danmarks fremtid. Her skal vi drøfte, hvordan alle danskere kan gribe de teknologiske muligheder i fremtiden. For disruption er ikke bare flyvende biler. Det er ændringer i selve den måde, vi arbejder og samarbejder på, hvad enten vi er medarbejdere, virksomhedsejere eller politikere. Svarene skal vi finde i fælleskab, og det kræver både ny viden og fortsat dialog. Derfor besøger vi i dag flere fynske virksomheder for at få inspiration.

Statsministerens og beskæftigelsesministerens besøg finder sted kl. 10 hos Quicktube, Egestubben 2A, 5270 - Odense N. Arbejdsmarkedets parter samt en række øvrige medlemmer af Disruptionrådet vil også deltage i besøget.

Også finansminister Kristian Jensen, innovationsminister Sophie Løhde, økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll, uddannelses- og forskningsminister Søren Pind og undervisningsminister Merete Riisager besøger forskellige fynske virksomheder.

Journalister er velkomne til at deltage i besøgene og kan tage kontakt til de enkelte ministeriers presseafdelinger for yderligere informationer. Gyldigt pressekort skal forevises og bæres synligt ved pressemødet og besøget på QuickTube.

Forud for mødet vil erhvervsminister Brian Mikkelsen, skatteminister Karsten Lauritzen samt transport -, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen præsentere regeringens udspil til en deleøkonomisk strategi. Det sker på et pressemøde kl. 11 på Hotel Hesselet, Christianslundsvej 119, 5800 Nyborg.

Disruptionrådets tredje møde begynder efterfølgende på Hotel Hesselet kl. 12. Journalister er velkomne til at deltage frem til kl. 14.10. Som afslutning på mødet vil Fyens Stiftstidende i samarbejde med Disruptionrådet afholde et debatarrangement tirsdag d. 10. oktober kl. 15.30, hvor journalister også er velkomne.

Mødet i Disruptionrådet er det tredje af i alt otte møder, og rådet afslutter sit arbejde i udgangen i af næste år. Følg rådets arbejde på Facebook: ”Disruptionrådet – Partnerskab for Danmarks fremtid” @partnerskab.

Kontakt

Pressevagt

51232830