Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 20-09-2021

Ny direktør til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Jens Erik Zebis tiltræder den 25. oktober 2021 jobbet som direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Jens Erik Zebis bliver ny direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement, hvor han senest har haft ansvar for blandt andet koncernøkonomi, koncernstyring, koncern HR, digitalisering, kommunikation og service. 

Jens Erik Zebis har før det i en årrække været vicedirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, hvor han blandt andet har haft ansvar for implementeringen af politiske aftaler og reformer. De seneste tre år har han været afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement, hvor han særligt har arbejdet med håndteringen af COVID-19 og de mange trepartsaftaler, der er indgået i den forbindelse. Jens Erik Zebis træder derfor ind i stillingen med et bredt kendskab til arbejdsmarkedspolitik og understøtningen af beskæftigelsessystemet.

 Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard siger:

- Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering får med udnævnelsen af Jens Erik Zebis en dygtig og vidende direktør med stor indsigt i både arbejdsmarkedsområdet og ikke mindst styrelsen selv.  

- Jens Erik Zebis er vellidt af kollegaer og de mange interessenter på vores område, såsom arbejdsmarkedets parter. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at Jens Erik Zebis, i samarbejde med de mange kompetente medarbejdere i styrelsen, vil bidrage til et sundt, fleksibelt og sikkert arbejdsmarked.  

Jens Erik Zebis er 41 år og uddannet cand.oecon. fra Aalborg Universitet.  

Jens Erik Zebis siger:

- Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering arbejder hver dag for at sikre et mere effektivt arbejdsmarked til gavn for borgere og virksomheder. For mig er det en af de mest meningsfulde opgaver, der findes. Derfor glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet sammen med alle styrelsens dygtige og dedikerede medarbejdere. Jeg går til opgaven med ydmyghed, og jeg har et stærkt ønske om, at styrelsen også fremover har et godt, tæt og åbent samarbejde med vores mange vigtige interessenter. Det er for mig nøglen til succes.   

Jens Erik Zebis tiltræder jobbet den 25. oktober 2021.  

Kontakt

Pressevagt

51232830