Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 30-11-2021

Fungerende beskæftigelses- og ligestillingsminister Mattias Tesfayes kommentar til ledighedstallet for oktober 2021

I oktober 2021 var der 87.900 ledige. Det er 6.300 færre end måneden før, svarende til et fald i ledigheden på 6,7 procent. Den positive udvikling fortsætter således, og i oktober oplevede vi det laveste antal ledige siden december 2008.

Fungerende beskæftigelses- og ligestillingsminister Mattias Tesfaye siger:

- Antallet af ledige bliver ved med at falde herhjemme, og vi er nu under 90.000 ledige. Det er en utroligt god nyhed, og kommer os alle til gavn.

- Det gør mig selvsagt rigtig glad på både samfundets og virksomhedernes vegne, at ledigheden bliver ved med at falde. Men jeg er mindst lige så glad på vegne af de mange danskere, som i den seneste tid er blevet en del af det arbejdende fællesskab.

- Alle vinder ved, at endnu flere nu har fået et job at stå op til om morgenen. Den gevinst kan ikke kun måles i kroner og ører. Men selvom ledigheden er faldende – endda til det laveste niveau i knap 13 år – er der stadig rum for at få endnu flere med på vognen.

Kontakt

Pressevagt

51232830