Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 31-03-2022

Stormøde om ukrainere i job

Mandag vil regeringen, arbejdsmarkedets parter, virksomheder, organisationer og interessenter på et stormøde udveksle idéer og erfaringer for på bedst mulige måde at hjælpe fordrevne ukrainere i arbejde.

For at udvikle løsninger og effektive forløb for fordrevne ukrainere, der gerne vil finde job i Danmark, bliver der holdt et stormøde den 4. april. Stormødet kommer i forlængelse af oprettelsen af Partnerskab om ukrainere i job, som regeringen, DA, FH, Akademikerne, KL og Danske Regioner blev enige om i midten af marts måned.

På stormødet vil ca. 150 deltagere, heriblandt ministre, myndigheder, organisationer og virksomheder, gennem oplæg og workshops arbejde sammen om at skabe de bedst mulige rammer for at få fordrevne ukrainere hurtigt og godt ind på det danske arbejdsmarked.

Beskæftigelsesministeren, udlændinge- og integrationsministeren, børne- og undervisningsministeren, social- og ældreministeren samt minister for fødevarer, landbrug og fiskeri deltager på dagen.

Stormødet bliver holdt mandag den 4. april på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Amager fra kl. 09.00-12.30.

Pressen vil have mulighed for at stille bilaterale spørgsmål til stormødedeltagerne, heriblandt beskæftigelsesministeren, udlændinge- og integrationsministeren og social- og ældreministeren fra kl. 08.40-09.00 og igen efter kl.12.15. Desuden vil der være mulighed for pressen for at deltage og filme i den første time af stormødet.

Pressefolk skal kunne fremvise pressekort og have tilmeldt sig hos Beskæftigelsesministeriets presseenhed inden fredag den 1. april kl. 15.00.

Kontakt

Pressevagt

51232830