Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 22-05-2024

Ledigheden er uændret i april 2024

Ledigheden i april er omtrent uændret i forhold til forrige måned. Det viser de nyeste tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Det betyder, at der er 86.600 fuldtidsledige i april 2024, og at ledighedsprocenten er på 2,9 pct.

Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen siger:

- Arbejdsløsheden ligger også i april på et lavt niveau, og flere virksomheder og dele af den offentlige sektor mangler fortsat medarbejdere. Derfor har regeringen fortsat fokus på at skaffe nok arbejdskraft. Vi har blandt andet gjort det økonomisk mere attraktivt at fortsætte med at arbejde efter pensionsalderen, så det kan betale sig at blive længere på arbejdsmarkedet.

- Selvom arbejdsløsheden er steget en smule siden foråret 2022, sker det i et langsomt tempo, og vi har fortsat et stærkt arbejdsmarked.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering offentliggør ledighedstallet for maj måned den 20. juni.

 

Kontakt

Pressevagt

51232830