Spring over hovedmenu

PRESSEMEDDELELSE / 16-08-2024

Departementschef Søren Kryhlmand stopper i Beskæftigelsesministeriet

Søren Kryhlmand stopper efter mere end fire år som departementschef i Beskæftigelsesministeriet, da han skal være direktør i Dansk Industri.

Efter 16 år i Beskæftigelsesministeriets koncern – heraf mere end fire år som departementschef – har Søren Kryhlmand besluttet at stoppe som departementschef for at blive direktør i Dansk Industri.

- Det har været et enormt privilegium for mig, at jeg gennem så mange år har haft min daglige gang i Beskæftigelsesministeriet. Beskæftigelsesministeriet er et ufatteligt spændende sted at arbejde med dygtige medarbejdere og vigtige opgaver, som betyder noget for samtlige danskere.

- Jeg er stolt over, hvad jeg i samarbejde med de dygtige chefer og medarbejdere har leveret i min tid. Jeg vil desuden sige et stort tak for et godt samarbejde til de otte ministre, som jeg har arbejdet for i Beskæftigelsesministeriet. Jeg kommer i den grad til at savne huset, de engagerede medarbejdere og alle samarbejdspartnere.

Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen takker for Søren Kryhlmands indsats:

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Søren. Med sin høje faglighed og en inddragende facon har han i mange år været en stor gevinst for Beskæftigelsesministeriet, der nu gives videre i topform.

Søren Kryhlmand stopper i Beskæftigelsesministeriet senest med udgangen af oktober.

Kontakt

Pressevagt

51232830