Spring over hovedmenu

Elev i departementet

I departementet ansætter vi en gang om året nye kontorelever. I departementet får du en elevtid, der giver dig et godt fundament til fremtiden.

Som elev i departementet kommer du til at prøve kræfter med et bredt spekter af opgaver i forskellige kontorer. Du skal blandt andet arbejde som sekretær for en af vores chefer, hvor du kommer til at arbejde med kalenderstyring, forberede mødemateriale og meget andet.

Vi går meget op i at passe på borgernes data, så informationssikkerhed og databeskyttelse bliver derfor en stor del af din hverdag. Du får også mulighed for at få et indblik i opgaverne i HR hvor du kommer til arbejde med ansættelsesbreve, stillingsannoncer og andre dokumenter til medarbejderne.

I løbet af din elevtid vil du få et stort kendskab til hele departementet og de forskellige kontorer, så du får en stor kontaktflade. Uanset, hvor du er i vores hus, er der opgaver inden for sagsbehandling og journalisering, og du vil også lære en række statslige it-systemer at kende.

Elev Ida

Ida er én af vores dygtige elever

Vi sørger for, at vores elever kommer rundt i hele organisationen – nogle steder er eleven længere end andre. Ida har i sin elevtid været lang tid tre forskellige steder i vores hus, og så har hun snuset kort til arbejdet i flere andre kontorer.

Du får en fast koordinator - vi står stærkere sammen

Ved os vil du møde mange forskellige opgaver, arbejde sammen med forskellige fagligheder, og du vil arbejde i flere forskellige it-systemer, som tilsammen vil give dig et godt fundament til dit fremtidige arbejdsliv.

Fælles for alle opgaver er, at du vil få en grundig introduktion – det gælder også til de it-systemer, som vi anvender i vores dagligdag. I departementet prioriterer vi at samarbejde, så du vil altid kunne få hjælp eller sparre med en kollega, når du skal løse en opgave - fordi vi ved, at fire øjne ser bedre end to.

I løbet af din elevtid prioriterer vi din udvikling ved at sørge for, at du har en fast koordinator, der følger dig igennem din uddannelse, hvor du har mulighed for at søge rådgivning og sparring.

Yderligere information